Spara 18% på en valfri artikel *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Hästtäcken

Hästtäcken

Hästtäcken ger ett skyddande lager mot t ex kyla, regn, sol eller insekter. Ett hästtäcke kan hålla hästen nöjd och glad i alla väder.
457 artiklar

Hästtäcken skyddar och ökar komforten i dåligt väder, mycket sol och insekter.

Klä din häst för årstiden med kvalitetstäcken från Horze. Utetäcken är perfekta som skydd mot vind, regn, kyla och snö och kan ändras till tunnare eller tjockare stilar beroende på vädret. Ett tunt, vattentätt regntäcke är perfekt i vårregnet medan ett tjockt vintertäcke med hals passar bättre i snöstormen. Täcken av nät eller UV-skyddande textil är det perfekta skyddet mot sol och insekter så att din häst kan beta ifred. Håll pälsen glänsande fräsch med hjälp av ett UV-skyddande täcke i den varma sommarsolen. Flugtäcken är utmärkta för att hålla irriterande och bitande insekter borta från hästen i hagen.

Öka hästens välbefinnande i stallet med mjuka, slitstarka stalltäcken eller ett elegant showtäcke.

Ett mjukt, quiltat täcke är det rätta valet för ett varmt stalltäcke. Tjocka, quiltade stalltäcken med halstäcke eller hög hals passar utmärkt för kalla vinternätter medan ett tunnare mjukt stalltäcke fungerar bra som skydd mot drag och för ett extra lager värme. Svettäcken och fleecetäcken värmer och har fukttransporterande egenskaper. Välj ett lätt transporttäcke för transport och låt hästen ankomma tävlingsplatsen med stil. Ridtäcken är ett förnuftigt val för att skydda hästens bakdel under kalla vinterridturer. Vad du än behöver så har Horze det i sitt stora sortiment av hästtäcken.

Köp Hästtäcken på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Hästtäcken på horze.se nu!