« Tillbaka / Varumärken / PS of Sweden

PS of Sweden PS of Sweden Pioneer Träns

2.990,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
120 kr GÅVA - För dina julinköp
Kopiera koden: XMAS
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.12.2023.
Färg: Black
Black PS of Sweden Pioneer Träns
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
Förlängd returrätt till 31.01.2024

Beskrivning

NOSGRIMMA Tränsets nosgrimma är höj- och sänkbar i tre lägen så du alltid är garanterad en perfekt passform. Detta minimerar risken att bettet låses fast och dessutom lämnas det känsliga nervutskottet Infraorbital vid hästens kindben, helt fritt från tryck! Tack vare nosgrimmans tvärgående design minimeras risken att sidoremmen hamnar för nära hästens öga. I nosgrimmans högsta läge verkar den som en vanlig engelsk nosgrimma men med Pioneertränsets fördelar. Nosgrimman är formad med råhud som gör att den håller formen. Mittendelen över nosen har dessutom en uppbyggd mjuk kudde som ökar nosgrimmans stabilitet. NACKSTYCKE Det patentansökta nackstycket är mjukt paddat och lämnar ordentligt med utrymme för öronen. SIDOSTYCKEN Sidostyckena har våra patentansökta och valbara elastiska vaggor™, som tillåter hästen att "fjädra" på bettet i munnen. Detta hjälper även till att ytterligare jämna ut trycket över nacken. Våra elastiska vaggor™ är konstruerade så att du enkelt kan haka på och av dem. Rekommenderas till hästar som: * Är unga eller oerfarna * Behöver extra support och stabilitet * Är känsliga för tryck Tränset är tillverkat i eco-vänligt vegetabiliskt garvat läder och passar lika bra för dressyr, hoppning och fälttävlan och är godkänt av både FEI, USEF/USDF, BR och SvRF för tävling på både ponny och häst i hoppning, dressyr och fälttävlan. Käkrem köps till separat om den önskas användas. Tyglar ingår ej men finns att köpa separat. Kristallpannbandet är inte inkluderat i tränset. Snap hooken är inte inkluderat i tränset. PS Tränspåse ingår med tränset.

Egenskaper:

  • Tryckavlastande
  • Tre olika val av position/effekt
  • Lämnar de känsliga nerverna fria
  • Pullbackspänne
  • Engelskt, vegetabiliskt garvat läder
  • Godkänd av FEI i alla discipliner på häst och ponny

Teknisk beskrivning:

Handgjord i vegetabiliskt garvat läder.

Tvättråd:

Applicera olja eller läderbalsam innan du använder lädret första gången. Upprepad oljning är fördelaktigt. Rengör lädret med lädertvål efter varje användning.

Produkt-ID: 340919

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: