« Tillbaka / Varumärken / Roeckl

Roeckl Roeckl Lorraine Ridhandskar

RRP: -17% Rabatt
249,00 kr
RRP: 299,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
120 kr GÅVA - För dina julinköp
Kopiera koden: XMAS
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.12.2023.
Färg: DB/AB
DB/AB Roeckl Lorraine Ridhandskar
Black Roeckl Lorraine Ridhandskar
WH/AB Roeckl Lorraine Ridhandskar
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
Förlängd returrätt till 31.01.2024

Beskrivning

Watch out, team #NoGlitterNoCompetition!

LORRAINE spänner kvinnliga ryttare som har en svaghet för det vissa med sin feminina och trendiga design. En diskret glittrande logotyp och rem på handens baksida gör att handsken glittrar och förskönar denna funktionella ridhandske som är anpassad till kvinnans hands anatomi. Silkeslen mjuk nylon med en hög andel elastan på bakhanden garanterar förstklassig bärkomfort, perfekt passform och lekfull rörlighet i fingrarna. Dessutom är det bekvämt andas och torkar snabbt. Ett mjukt och tunt PU-material används på handflatan. Det säkerställer ett säkert och pålitligt grepp på tyglarna utan att kompromissa med nödvändig känslighet när det gäller kontakt med hästens mun. Bekvämt: LORRAINE är snabb och enkel att ta på sig tack vare sin påbyggda konstruktion utan fästelement. Dessutom är denna snygga blickfång även maskintvättbar vid 30 ° Celsius. ROECKL rekommenderar att man tvättar ridhandskar som LORRAINE regelbundet så att de bibehåller sin funktion och håller föraren nöjd under lång tid.

Egenskaper:

  • Backhand: Nylon tråkig
  • Handflata: Mjuk PU
  • Attribut: glitter designelement

Teknisk beskrivning:

BACKHAND: Nylon dull. PALMHAND: Soft PU.

Tvättråd:

In addition, this stylish eye-catcher is also machine-washable at 30° Celsius. ROECKL recommends washing riding gloves such as the LORRAINE on a regular basis so that they maintain their functionality and keep the rider happy for a long time.

Produkt-ID: 333319

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: