Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Beeztees Uni nylonsele, 60-100 cm x 25 mm

Produkt-ID: 302560

kr 87,60
kr 229,00
(Priset inkluderar moms)
Beeztees Uni nylonsele, 60-100 cm x 25 mm
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Beeztees Uni nylonsele, 60-100 cm x 25 mm
Beskrivning

Beskrivning

Beeztees nylonsele med namnet Uni. Denna praktiska och justerbara sele är enkel att sätta på din hund. Den är utrustad med gummispännen där det finns ett dubbelt lager av nylon. Gummispännena är färgglada som gör att selen ser riktigt snygg ut. Modell: Step-in. Med snabbknäppning. Selen kan kombineras med olika Beeztees nylonkoppel. Färg: Ljusgrå. Storlek: 60-100 cm x 25 mm.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.