Spara 15 % på ALLA Horseware produkter! *
Spara nu

Gismo dubbel karbinhake till handtag

Produkt-ID: 318871

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Gismo dubbel karbinhake till handtag
Välj storlek Storleksguide
Gismo dubbel karbinhake till handtag
kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Gismo dubbel karbinhake till handtag

Beskrivning

Använd min dubbla karbinhake för att enkelt gå ut med två hundar med en hand.


Nu är det enkelt att gå ut med två hundar samtidigt med mitt ergonomiska system och fritt roterande, dubbel karbinhake.
Godisbehållare: Använd min godisbehållare till belöningsgodis. Min behållares unika design ger snabb och enkel tillgång till belöningsgodis. Använd två fingrar för att öppna min godisbehållare. Godisbehållaren stängs automatiskt för att förhindra att godiset ramlar ut.
Du kan använda min godisbehållare på flera sätt:
Anslut till toppen eller botten av Gismo-handtaget.
Sätt fast i ditt bälte eller midjeband.
Placera på en plan yta.
Lätt att rengöra: Min godisbehållare kan diskas i diskmaskinen efter användning. Skruva av bottenkoppen för bästa tvättresultat.
Klickerträning: Anslut min klicker till toppen på Gismo-handtaget och använd min multifunktionsknapp för att "klicka". Min klicker har ett mycket klart ljud.
Min klicker och godisbehållare är nu integrerad i Gismo-handtaget, vilket förbättrar timing och din övergripande träningsupplevelse. Nu kan du ha alla dina träningsverktyg i en enda hand.


Egenskaper:


  • Gå ut med 2 hundar med en hand. Min dubbla karbinhake kan kopplas till två koppel och gör att du bekvämt och enkelt kan gå ut med två hundar i enda handen. Jag klarar två hundar som väger upp till 38 kg vardera
  • Undvik koppeltrassel: Mitt unikt utformade karbinhakesystem roterar på tre olika punkter för att minska koppeltrassel, jag rekommenderar att du använder 90 cm koppel eller kortare när du går med mig.
  • Anslut mig: Byt ut min enkla karbinhake till min dubbla karbinhake när du går ut med två hundar, vrid och tryck ner den runda knappen på mitt Gismo-handtag och ta av den enkla karbinhaken. För att koppla den dubbla karbinhaken, vrid och tryck ner den runda knappen för att dra metallbollen in i öppningen.

Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)

Genomsnittligt betyg

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.