Spara 15 % på ALLA Horseware produkter! *
Spara nu

Gismo handtag med hållare till bajspåse

Produkt-ID: 318873

kr 429,00
(Priset inkluderar moms)
Gismo handtag med hållare till bajspåse
Välj storlek Storleksguide
Gismo handtag med hållare till bajspåse
kr 429,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Gismo handtag med hållare till bajspåse

Beskrivning

Allt du behöver på promenaden kan du nu ha i en hand.


Egenskaper:


  • Bästa komfort: Mitt mjuka silikongrepp gör det bekvämt för händer i alla storlekar. Jag är superlätt och lätt att bära, mitt grepp är bekvämt och förhindrar skav som kan uppstå när du håller i koppel
  • Koppelhake: Min speciellt utformade karbinhake kan hålla hundar som väger upp till 32 kg. Byt ut min standardkarbinhake till min extremkarbinhake för hundar som väger mer än 32 kg, och byt ut min standardkarbinhake till mim dubbla karbinhake när du vill gå ut med och hålla två hundar i ena handen. Jag rekommenderar ett 9 m koppel eller kortare för att gå med mig
  • Frihet: Min rörliga och svängbara karbinhake absorberar hundens kvicka och spontana rörelser, vilket ger en fantastisk känsla av frihet, och om hunden drar blir detta mer hanterbart med mitt patenterade glidsystem.
  • Multifunktionsknapp: Använd min multifunktionsknapp för många saker. Du parar min knapp med en av mina anslutningsbara enheter och min funktion ändras.
  • Behållare för bajspåse (ingår): Jag är din behållare för bajspåsen,

Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)

Genomsnittligt betyg

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.