Köp Sectolin Outdoor halsband | horze.se

Outdoor halsband

kr 191,60
kr 479,00
Priset inkluderar moms
Spara 10% med koden: HZWEEKEND
Kopiera koden: HZWEEKEND
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.04.2021.
Brown/Red Sectolin Outdoor halsband sectolin
Svart Sectolin Outdoor halsband sectolin
Sectolin Outdoor halsband
Sectolin Outdoor halsband
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sectolin Outdoor halsband
Beskrivning

Beskrivning

Sectolin Outdoor halsband.
Insidan av detta reflekterande halsband är belagd med mjuk neopren. Halsbandet är justerbart med kardborrband, vilket garanterar en optimal passform runt hundens hals. D-ringen bredvid knäppningen förhindrar tryckpunkter på hundens nacke och hals. Alla metallelement är fasta, stabila och hårda. De reflekterande detaljerna och dubbelsömmarna garanterar ökad säkerhet.
Justerbart med kardborrband.


Produkt-ID: 320759

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning