Köp Sectolin Outdoor hundsele Quickfit | horze.se

Outdoor hundsele Quickfit

kr 629,00
Priset inkluderar moms
Spara 10% med koden: HZWEEKEND
Kopiera koden: HZWEEKEND
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.04.2021.
Brown/Red Sectolin Outdoor hundsele Quickfit sectolin
Svart Sectolin Outdoor hundsele Quickfit sectolin
Sectolin Outdoor hundsele Quickfit
Sectolin Outdoor hundsele Quickfit
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 4 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sectolin Outdoor hundsele Quickfit
Beskrivning

Beskrivning

Sectolin Outdoor hundsele Quickfit.
Den reflekterande Quickfit-selen är en idealisk sele för hundar, och är också lämplig för känsliga hundar. Tack vare den stora öppningen för hundens hals och den enkla klickknäppningen, kan sele snabbt och enkelt sättas på och tas av hunden. Selen är justerbar och kan därför anpassas till hundens kropp för optimal bärkomfort. Selen är gjord av snabbtorkande neopren, vilket också bidrar till optimal bärkomfort. Tack vare det extra greppet på selen kan du enkelt hålla hunden "i koppel". Alla metallelement är fasta, stabila och hårda. De reflekterande detaljerna och dubbelsömmarna garanterar ökad säkerhet.


Produkt-ID: 320760

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning