Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Bucas Smartex Combi hals, stay dry-foder

Produkt-ID: 24860

kr 769,30
kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Smartex Combi hals, stay dry-foder
Beskrivning

Beskrivning

Smartex Combi-halsen är utformad för att ge ett fullgott halsskydd och kan användas med Bucas Smartex. Den kan också användas med andra Bucas-övergångstäcken som har kardborrefästpunkter.


Egenskaper:


  • Vattentätt med andasfunktion
  • Ballistiskt yttermaterial
  • Stay dry-foder
  • Silkeslent foder

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Min häst har altid 145 i täcken och fast hals brukar då vara något för stor. Tog därför en stl medium men den blev för liten, både runt halsen och i längd. Byter till en large. Superbra kvalitet och smart fäste, halsdelen sitter mycket bättre än med vanliga ringar och spännen. Man slipper att det blir en glipa mellan hals och täcke. Rekommenderas absolut trots priset. Väl värt pengarna.

bucas smartex kombihalsstycke
0 Gillar

En välköpt, god kvalitet som man kan förvänta sig av bucaprodukter. Mycket nöjd med smartex-serien.

hals
0 Gillar

Bucas uppfyller höga förväntningar

Alltför dyrt
0 Gillar

Det rekommenderade detaljhandelspriset är 89,90 på Bucas webbplats. Finns någon annanstans för 59,90 så därför köpas någon annanstans.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.