SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu
-15%

Bucas Smartex Combi Neck halstäcke 300

Produkt-ID: 300493

kr 976,65
kr 1.149,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Bucas Smartex Combi Neck halstäcke 300
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Bucas Smartex Combi Neck halstäcke 300
kr 976,65
kr 1.149,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Smartex Combi Neck halstäcke 300
Beskrivning

Beskrivning

Hela Smartex-serien kan sättas på blöta hästar efter träning eller tvätt tack vare Stay-Dry fodret som leder bort fuktigheten och torkar din häst utan att förbli blött mot hästens hud.Smartex har en perfekt passform med bogveck, Click'n Go-bogknäppning och ballistiskt nylonskal med vattentät yta som andas.Combi Neck halstäcke för utetäcket säljes separat och fulländar ditt Smartex Turnout-täcke.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bucas-hals med 300 g fyllning
0 Gillar

Utförande och utseende gör ett gott intryck. Jag beställde den i storlek L Passar ett tak på 145 cm. Problem-> Min spanjor har bara en tjock hals. Halsdelen var för snäv och gick tyvärr tillbaka. Schade

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.