« Tillbaka / Häst / Hästtäcken / Halstäcke

Kentucky Horsewear Kentucky Horseware All Weather Hurricane Neck Halstäcke, 0g

899,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 19 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUN-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 22.07.2024.
Färg: DB/AB
DB/AB Kentucky Horseware All Weather Hurricane Neck Halstäcke, 0g
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

För extra skydd mot regn, vind och kyla har vi Neck All Weather Hurricane halstäcke som passar till Hurricane-täckena.

Vad är unikt Neck All Weather Hurricane halstäcke används i kombination med Kentucky Horseware Turnout Rug All Weather Hurricane täcke. Halstäcket finns i 0g och 150g för att passa din hästs behov. Och kan lätt tas av och på med en stark kardborrebandsknäppning. Tack vare den 100 % vatten- och vindtäta utsidan är halstäcket robust och kan därför användas för hästar som är ute i hagen hela dagen. Tyger & material Halstäcket har samma PU-beläggning som Turnout Rug All Weather Hurricane, så att din häst får maximalt skydd mot regn och vind. Denna PU -beläggning appliceras på utsidan av halstäcket, vilket är unikt på hästtäckes marknaden. Eftersom beläggningen appliceras på utsidan förblir halstäcket helt vattentätt och behöver ingen särskild behandling. Beläggningen gör också halstäcket slitstarkt. Insidan av halsen är fodrad med syntetiskt kaninskinn för att skydda hästens man. Det syntetiska kaninskinnet ger extra värme och känns mjukt mot huden. Detta gör halstäcket perfekt för hästar med känslig hud. Form & storlek Halstäcket är försedd med fyra kraftiga kardborrbandsknäppningar. Dessa knäppningar sitter på insidan av halstäcket så att det inte finns någon springa mellan täcket och halstäcket och vatten inte har någon chans att sippra in. För att stänga halstäcket framtill finns det två kraftiga kardborrband som är försedda med konstläder som ger dem en klassisk look.

Egenskaper:

  • Används i kombination med Turnout Rug All Weather Hurricane täcke
  • Finns i 0g och 150g
  • Syntetiskt kaninskinn på insidan av halstäcket för att motverka skav
  • Håller sig 100% vattentät på grund av yttermaterialets PU -beläggningen på utsidan
  • Starka kardborrband på insidan av halstäcket för att undvika att vatten sipprar in under täcket

Tvättråd:

När halstäcket är lerigt kan du bara spola av det. För en grundligare rengöring kan du tvätta halstäcket i 30 grader. Halstäcket behöver ingen speciell impregnerande behandling eftersom tvätt inte skadar den vattentäta beläggningen. Vi rekommenderar att du låter halstäcket lufttorka.

Produkt-ID: 336613

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: