-20% rabatt på hästtäcken från Horze & B Vertigo!
Spara nu
Harryshorse

Harryshorse

95 artiklar

Harry’s Horse är ett perfekt komplement till Horze kollektion av fina varumärken. Denna kompletta kollektion har allt du behöver för häst och ryttare, och är baserad i Nederländerna med distributionen över hela världen. Denna globala hästleverantör konstruerar och tillverkar allt du behöver för din häst från A-Ö.

Täcken från Harry´s Horse inkluderar Thor-kollektionen med iögonfallande, hållbara material som tål det värsta vädret samtidigt som din häst ser fantastisk ut. Stilarna från Harry´s Horse passar med Horze-kollektionen så att du kan mixa och matcha ett komplett väderskydd för din häst. Regntäcken som till exempel Stretch Limo har höga bogveck för rejäl rörelsefrihet, hög hals och överlägset vattentätt skal.

Harry´s Horse har ett brett sortiment av bett för alla discipliner, från enkla tränsbett till kandar- och bridongbett.

Tyglar från Harry´s Horse fulländar ditt träns, och finns i klassiska rena lädertyglar till gummityglar för ett fast grepp för fältritterna. De kristallprydda tränsen, som till exempel tävlingstränset med pullarnosgrimma och starka vävribbtyglar är idealiskt för att mixa bling med klassisk stil.

Lindor, benskydd och boots från Harry´s Horse skyddar och stödjer under alla förhållanden. Använd boots vid hoppning eller dressyr och skydda din häst vid träning. Neoprenfodrade och stötdämpande Elite-R benskydd skyddar hästens framben mot slag och stötar. Snabbknäppningen gör det enkelt att ta på och av, och benskydden är ergonomiskt utformade och sitter väl på plats. När det är dags för transport och resa, prova Harry´s Horse transportskydd såsom HI-Fit transportskydd. Dessa skydd är gjorda av robust ripstop-material och fodrade med tjock stoppning för komfort och stöd i transporten. De breda och lättanvända kardborrknäppningarna gör skydden enkla att ta på innan resan, och lika lätta att ta av när du är framme.

Harry´s Horse kollektion för ryttare är lika omfattande som den för hästen. Här finns allt för din ridgarderob. Handskar med mjukt getskinn från Excellence-serien är av enastående kvalitet, och ger dig utmärkt grepp om tyglarna och en snygg stil. Ridbyxor från Harry´s Horse är trevligt komplement till Horze-kollektionen och finns i många stilar och färger, som till exempel Leighton-ridbyxorna med en snygg revär längs utsidan av benet och bekväma benslut. De kontrasterande färgerna gör det enkelt att matcha med dina favorittröjor och jackor. De lätta Festoon-ridbyxorna är bra för sommarens ridning och har ett klassiskt dressyrutseende med bekväm syntetisk helskoning. Vare sig det gäller tävling eller träning, så har Harry´s Horse alternativ för alla ryttare.

Ridstövlar för ryttaren är ett måste och att välja rätt par är viktigt. London-stilen för barn har en traditionell flätad sko med praktisk dragkedja baktill. Elite Cognac-stilen är eleganta och sofistikerade ridstövlar i mjukt läder av premiumkvalitet. Dessa lyxiga stövlar har noggranna sömmar och oklanderligt fokus på detaljer för den kräsne ryttaren.

Alla produkter från Harry´s Horse, från borstar och första hjälpen-set, till sadlar och flyghuvor, skapas med samma höga standard som du förväntar dig från en distributör som Horze. Horze är stolta över att utöka sin kollektion inom ridsport med detta enastående sortiment av produkter från Harry´s Horse.