Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Back-On-Track knäskydd, vänster

Produkt-ID: 19573

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back-On-Track knäskydd, vänster
Beskrivning

Beskrivning

Knäskydd för vänster framben. Med tre kardborreknäppninar.


Teknisk beskrivning:


Material: insida av 50% bomull och 50% polyester med keramiska fibrer. Skal av neopren.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Material expanderar med tiden
1 Gillar

Till en början riktigt bra passform, med tiden verkar det ha något att dra ut och därmed överlappa ändarna och skonaren glider snabbare när man flyttar hästen. Efter ungefär en månad finns det fortfarande i ramen och kan enkelt användas.

knä Skydd
0 Gillar

Köpte för en västerländsk häst som bankar ihop när vi gör några övningar. Trodde inte riktigt att det skulle hålla på medan jag åkte men har använt det två gånger i fältet nu och det fortsätter utan att glida ner. Jag använder storlek M för ett varmt blod på cirka 165 cm. Mycket lycklig.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.