« Retur / / /

Haukeschmidt Haukeschmidt Ladies Finest ridhandske

Från 559,30 kr
RRP: 799,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 7 )
Spara upp till 16% på din order
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 12 rabatt. Köp för 800kr och få 16% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 26.03.2023.
Färg: Black
Black Haukeschmidt Ladies Finest ridhandske
Light Brown Haukeschmidt Ladies Finest ridhandske
Storleksguide
Storlek Storlek A Handens omkrets
XXS 6 cm 15-16
XS 6.5 cm 16.5
S 7 cm 17.8
S-M 7.5 cm 19.1
M 8 cm 20.3
M-L 8.5 cm 21.6
L 9 cm 22.9
XL 9.5 cm 24.1
XXL 10 cm 25.4
Tillbaka

Använd ett måttband för att mäta omkretsen av handflatan från pekfinger till lillfinger. Om du är vänsterhänt mäter du din vänstra hand. Vi rekommenderar att du avrundar till närmaste halvstorlek uppåt.

Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Handflata av Pittards Oil Tac-läder- Pittards Oil Tac-teknologi har utvecklats för att öka lädrets greppegenskaper i alla väder oavsett om det är torrt eller vått.- Unika polymer kommer upp till ytan när behovet för att behålla greppet uppstår.- Pittards ger en otrolig flexibilitet och rörelsefrihet för allmän komfort i tillägg till glidsäkra egenskaper och perfekt passform.- Lädret har specialbehandlats för att motverka fuktabsorption, av t ex svett, i handsken och därmed skydda fiberstrukturen från fuktens skadliga effekt. Lädret behåller sin mjuka smidighet även efter upprepat bruk.- En unik garvning förbättrar förmågan att tåla väta eller olika arbetsförhållanden samt ger bättre värmeisolation för att skydda handen mot olika väder.Handrygg av finaste fårskninn.- Tack vare en nyskapande läderbehandling sitter handsken behagligt på handen även vid hög påfrestning.- Tack vare lädrets egenskaper är denna handska perfekt för professionellt bruk.

Produkt-ID: 31662

Läs recensioner:

Färg: