Spara 15 % på alla ridbyxor och ridtights från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Helskodda ridbyxor för barn

Barnridbyxor ger ultimat komfort och passform. Många snygga alternativ med god rörelsefrihet och töjbarhet för aktiva killar och tjejer.

Dina filter:
28 artiklar

Ridbyxor för killar och tjejer finns i samma kvalitetsstilar och designer som ridbyxorna för vuxna har.

Killar och tjejer kan välja mellan ridbyxor i olika stilar som klassiskt knäskodda för alla unga ryttare eller varför inte helskodda med extra stöd för att matcha sina vuxna tränare och förebilder. Helskodda stilar med fuskläder och tygskodda ridbyxor ger många valmöjligheter för barn inom alla ridgrenar. Prova de slimmade, helskodda ridbyxorna i precis rätt stil för att tilltala unga ryttare.

Juniorridbyxor är designade för unga ryttare med all komfort och stil som ett barn kan önska sig.

Jeansridbyxor för barn är en perfekt kombination av jeans och ridbyxor och blir en självklar hit bland barnen. Roliga motiv och märken i Kids&Ponies-kollektionen ger färg och en lekfull stil på dessa ridbyxor. Ridbyxor för killar och tjejer finns med låg eller mellanhög midja för mode och komfort. Färgglada varianter som matchar många av de övriga produkterna i Horze Kids&Ponies-kollektionen ger barn möjlighet att visa upp sin unika stil på ridlektioner, tävlingar eller lediga ridturer.