Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Pfiff helskodda barnridbyxor i softshell

Produkt-ID: 315965

kr 1.249,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Pfiff helskodda barnridbyxor i softshell
Beskrivning

Beskrivning

Snygga och moderiktiga ridbyxor med snygg, kontrastfärgad helskoning. Softshell av hög kvalitet ger alla fördelar du kan få. Softshell är superlätt, torkar snabbt och har andasfunktion. Ger ett visst vind- och regnskydd, till exempel vid duggregn. Ridbyxorna är lämpliga för alla väderförhållanden. Maskintvätt 30°C.


Teknisk beskrivning:


Material: 70 % polyamid, 23 % viskos, 7% elastan. Säte: 60 % polyamid, 40 % polyuretan.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.