Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Helskodda ridbyxor för dam

Dressyrryttare föredrar ofta helskodda ridbyxor eftersom att de ger ett extra bra grepp i sadeln och har ofta snygga kontrastfärger.

Filtrera
Filtrera
Radera allt
Sortera
Märken
Färg
Storlek
Pris
Pris
Midja
Skoning
Funktioner
Funktioner Radera allt
Dina filter:
161 artiklar

Helskodda ridbyxor är perfekta för dressyr. Horze har det perfekta paret för dig!

Helskodda ridbyxor är perfekta för dressyrryttaren eller vem som helst som vill ha extra grepp och säkerhet i sadeln. Välj mellan helskodda ridbyxor med fuskläderskoning eller silikontryck från Horze i alla regnbågens färger. Kvalitetssöm och fint hantverk gör dessa helskodda ridbyxor utmärkta för både tävlingsryttaren och hobbyryttaren. Kort trav blir smidigare och mer flytande i dessa helskodda ridbyxor med ultragrepp. Helskodda ridbyxor är designade för dressyr och håller dig som klistrad till sadeln. Andasfunktion ger komfort och svalka när du rider och många av våra stilar har kontrastfärgade blockmönster och designer.

Helskodda ridbyxor är dressyrryttarens bästa vän.

Helskodda ridbyxor som de nya vinterridbyxorna ger flärd och mode samtidigt som du får ultimat grepp och säkerhet i sadeln. Dessa mjuka ridbyxor finns med låg, mellanhög och hög midja för att passa alla smaker. Extra detaljer som fram- och bakfickor, strass och snyggt broderi ger dessa eleganta, helskodda ridbyxor en unik touch. Horze har ett brett sortiment av helskodda ridbyxor för herrar, damer och barn. Hitta din stil idag.