Spara 10 % på hela din order *
Använd kod: MIDWEEK
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Helskodda ridbyxor för dam

Helskodda ridbyxor för dam

Dressyrryttare föredrar ofta helskodda ridbyxor eftersom att de ger ett extra bra grepp i sadeln och har ofta snygga kontrastfärger.
101 artiklar

Helskodda ridbyxor är perfekta för dressyr. Horze har det perfekta paret för dig!

Helskodda ridbyxor är perfekta för dressyrryttaren eller vem som helst som vill ha extra grepp och säkerhet i sadeln. Välj mellan helskodda ridbyxor med fuskläderskoning eller silikontryck från Horze i alla regnbågens färger. Kvalitetssöm och fint hantverk gör dessa helskodda ridbyxor utmärkta för både tävlingsryttaren och hobbyryttaren. Kort trav blir smidigare och mer flytande i dessa helskodda ridbyxor med ultragrepp. Helskodda ridbyxor är designade för dressyr och håller dig som klistrad till sadeln. Andasfunktion ger komfort och svalka när du rider och många av våra stilar har kontrastfärgade blockmönster och designer.

Helskodda ridbyxor är dressyrryttarens bästa vän.

Helskodda ridbyxor som de nya vinterridbyxorna ger flärd och mode samtidigt som du får ultimat grepp och säkerhet i sadeln. Dessa mjuka ridbyxor finns med låg, mellanhög och hög midja för att passa alla smaker. Extra detaljer som fram- och bakfickor, strass och snyggt broderi ger dessa eleganta, helskodda ridbyxor en unik touch. Horze har ett brett sortiment av helskodda ridbyxor för herrar, damer och barn. Hitta din stil idag.

Köp Helskodda ridbyxor för dam på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Helskodda ridbyxor för dam på horze.se nu!