Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet
-40%

Cavallo Cadine ridbyxor

Produkt-ID: 36344

kr 1.169,40
kr 1.949,00
(Priset inkluderar moms)
Cavallo Cadine ridbyxor
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Cavallo Cadine ridbyxor
kr 1.169,40
kr 1.949,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cavallo Cadine ridbyxor
Beskrivning

Beskrivning

Cadine ridbyxor av Micro Premium är försedda med eleganta detaljer som t ex färgade knappar, feminin passform, fickor med blixtlås och utmärkande söm som framhäver utseendet perfekt. Den speciella passformen smickrar figuren samtidigt som ridbyxorna är otroligt behagliga och trendiga. Finns i textil 770 Micro Premium och 264 jeans.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fantastiska byxor
0 Gillar

Har dessa byxor nu ett halvt år och skulle inte missa dem längre :) Hon är superkomfortabel och robust och också otroligt elegant :) Priset är ganska högt, men det är definitivt värt det !!!

Favorit!
0 Gillar

Jag gillar dessa i modellen som är lite lägre i midjan. Fina med knapparna och den bruna färgen! De har blixtlås som passar för mobiltelefonen. Fantastiskt sköna och bra kvalitet och håller formen trots många tvättar. Bara en nackdel och det är att de verkar vara slut nu när jag skulle beställa ett par till.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.