Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Covalliero ridbyxor Techno, för damer

Produkt-ID: 312066

kr 659,40
kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Covalliero ridbyxor Techno, för damer
Beskrivning

Beskrivning

Snygga ridbyxor tillverkade av mikrofibrer och bomull för perfekt komfort. Kontrasterande sömmar och kantband på de falska bakfickorna poängterar alla fantastiska funktioner. Som med alla högkvalitativa ridbyxor är denna modell naturligtvis också helskodd med töjbart textilläder. Bensluten med "ElastoSoft"-material garanterar en perfekt sits och förhindrar irriterande tryckpunkter.


Egenskaper:


  • Helskodda
  • Benslut med ElastoSoft
  • Två värmande framfickor
  • Håller formen
  • 4-vägs elastiska
  • Lätt att rengöra och kan maskintvättas i 30°C

Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket fina byxor
0 Gillar

Jag fick byxorna i morse. Det är väldigt bekvämt, materialet är mjukt, lätt och väl töjbart. Ytorna är snygga och ger ett vackert utseende. Bottenhuden är också töjbar, skillnaden i material kännas inte.

Bra, snäva byxor
0 Gillar

Byxor av hög kvalitet. Stort plus på de stigande strumporna. Jag gillade också den så kallade. framfickor i denim.

Sköna ridbyxor
0 Gillar

Mjuka sköna ridbyxor som sitter perfekt . Dock lite felsydda över ena knät då helskoningen går ut längre över ena knät men bara en bagatell.. inget som man ser. Jag är faktiskt jättenöjd.

Så besviken över kvaliteten
0 Gillar

Efter 3 månaders användning har bottenhuden slitits ut och hål. Det är synd eftersom jag älskade det för sin komfort och stil, jag använde det i trettio timmar, tvättade cirka tjugo gånger i omvänd temperatur vid 30 ° C. Jag har 2 andra hudbukbyxor i 3 år som är lite slitna men ändå i gott skick. Det är verkligen inte fast, synd.

Bra och rent
0 Gillar

Bekväma och rena sängar. Omedelbart fått mycket beröm. Storleken var bra. Och priset är inte överväldigande.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.