Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-20%

Dublin Supra Shape It Heritage helskodda ridbyxor, dam

Produkt-ID: 310221

kr 879,20
kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
Dublin Supra Shape It Heritage helskodda ridbyxor, dam
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Dublin Supra Shape It Heritage helskodda ridbyxor, dam
Beskrivning

Beskrivning

Dublin Supra Shape It Heritage ridbyxor är perfekta för ryttare som föredrar det bättre stödet som vävd textil ger. Textilen med hög andasfunktion har fyrvägsstretch för rörelsefrihet samt en stretchpanel runt vad och vrist för optimal komfort. Dessa ridbyxor är helskodda med mycket töjbart Clarino-läder för utmärkt grepp som inte hindrar rörelsefriheten. Supra Shape It Heritage ridbyxor har även en bred linning över naveln som ger utmärkt stöd.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra byxor
0 Gillar

Jag beställde vita byxor för rasbruk som andra byxor. Storlek ganska lös, du bör kontrollera måtten i tabellen. För mig själv beställde jag en mindre storlek än mina vanliga byxor. Byxorna har en bra hög midja och ganska korta ben. Trevligt att bära, tyget andas bra. När det gäller kvalitet tycker jag för dyrt, jag beställde mig till ett reducerat pris.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.