Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Mink Horse Ridebuxor "Equestrian Leaves" med power grip

Produkt-ID: 313096

kr 869,40
kr 1.449,00
(Priset inkluderar moms)
Mink Horse Ridebuxor "Equestrian Leaves" med power grip
kr 869,40
kr 1.449,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Mink Horse Ridebuxor "Equestrian Leaves" med power grip
Beskrivning

Beskrivning

Ridbyxor "Equestrian Leaves" med Power-Grip i form av små blad och med flera smarta detaljer. Smarta och välsittande ridbyxor i ett starkt, 4-vägs stretchmaterial (viskos-polyester-spandex) med en borstad baksida som gör dem ogenomskinliga. Byxorna har formskuren högre midja och vilket gör att ridbyxorna passar tight och perfekt. Dessutom har byxorna passpoaler vid sidosömmarna och tvärs över nedre delen av ryggen i  gräddfärgat läder, samt silverblixtlås på båda bakfickorna. Greppet är en HD (hög densitet) i form av små blad som täcker hela sätet och insidan av benen. Den nedre delen av benen har praktiska och bekväma lycramuddar, så byxorna passar bra till vilken form av ben som helst. Coola, klassiska och eleganta byxor. Eftersom materialet och därmed känns något fastare rekommenderas det att välja storlek större.


Tvättråd:


Tvättas i 30°C - hängande på tork.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

bra passform och bekväm
2 Gillar

Byxorna ser riktigt bra ut. De smala sidoränderna reflekterar och sträcker visuellt samtidigt. Byxorna är väldigt elastiska utan att tappa greppet eller för att lugna. Materialet har en god kvalitet. Jag beställde byxorna i mörkblå, storlek 52. När jag testade det för första gången tyckte jag att det var lite litet, känslan med det andra försöket var väldigt trevlig. Men det kan också bero på att jag brukar bara ha väldigt breda byxor och var tvungen att vänja mig först. Jag har inte bär på sig byxor de senaste åren eftersom de alla hade högvatten. Jag är 1,80 m lång och byxorna över fotleden och inte som många andra byxor under knäet. I sadeln har jag ett bra grepp utan att "klibba". Jag kan inte säga någonting om silikonens och byxans hållbarhet eftersom det fortfarande är ganska nytt. Dessa byxor är nu min favoritbit och jag är en av de människor som har fler byxor än jeans i garderoben ;-) Fantastiskt att erbjuda så tilltalande byxor i stora storlekar! Det som ser bra ut är vanligtvis i storlek 38-42. Slutligen en byxa som ser jävla bra ut, chiq och tillräckligt stor. Håll det uppe!

Är bara läckra
0 Gillar

Super läckra ridbyxor med super passform. Speciellt glad över midjan och att de sitter så bra i stor storlek.

Visar sig ganska liten
0 Gillar

Byxorna i detta märke är extremt eleganta, men är väldigt små ... Även en storlek större än vanligt passade inte. Jag var tvungen att skicka tillbaka.

Bra ridbyxor!
0 Gillar

Dessa byxor passar riktigt bra, och de har den höga midjan, vilket är riktigt bra. Och plus är att du kan lägga till ett bälte till dessa om du behöver. Hoppas att materialet också är hållbart. Visas till deras pris. Kan se ...

Perfekt byxor
0 Gillar

Ganska härliga byxor, jag önskar att jag till och med kunde kalla det perfekt. Jag hoppas att detsamma som det föregående att materialet är hållbart.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.