Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Montar ESS helskodda ridbyxor silikon med hög midja

Produkt-ID: 307954

kr 1.319,20
kr 1.790,00
(Priset inkluderar moms)
Montar ESS helskodda ridbyxor silikon med hög midja
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Montar ESS helskodda ridbyxor silikon med hög midja
Beskrivning

Beskrivning

Litet monogram på höften. 2 framfickor.


Teknisk beskrivning:


90 % polyamid, 10 % elastan.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Trevliga byxor
1 Gillar

Jag har letat efter byxor som passar i alla åldrar. Eftersom mina ben är ganska långa och smala nedåt är byxorna ofta för korta och / eller för långt ner från knäet och slår rynkor, som skrubbar under ridning. Elastiska som gymnastikbyxor, dessa byxor passar perfekt till mina konturer. Dessa byxor kommer i enkel elegans! Linningen är lite högre så att ett bälte kan bäras utan att det gnuggar på höfterna. Influensan håller dig väl i sadeln utan att du känner dig "fast". Du kan känna den enskilda Hubbel något, men jag vände mig snabbt till det. Också att smutsen avvisas tycker jag är superhändigt! Om byxorna nu har en lång livslängd är jag 100% nöjd. Priset är också helt okej. Fler färger kommer definitivt att följa !!!

Bra byxor
0 Gillar

Riktigt bra byxor. För en gångs skull en rätt hög midja och en snäv, så jag behövde inte ett bälte alls. Många byxor försökte och dessa känns direkt bra på mina fötter. Lite spänning på silikonlapparna hur det fungerar, men det fungerade bra.

WOW fantastiska ridbyxor
0 Gillar

Köpte dessa ridbyxor från Montar och det är lätt de skönaste ridbyxor jag har ägt under mina 39 år....WOW Ett stort plus till detta märke som gör ridbyxor till oss som är lite större om baken

Fantastiska!!
0 Gillar

Dessa ridbyxor från Montar är de skönaste jag har haft genom mina 39 år..WOW. Ett extra stort plus till Montar som gör ridbyxor i större storlekar till oss med lite större rumpa...

Sitter som klister i sadeln!
0 Gillar

Riktigt sköna ridbyxorn! Ett plus till den höga midjan som passas oss med stor rumpa och smal midja då den svänger in i svanken igen! Silikonplupparna gör att man sitter som klister i sadeln! Mina favoriter hittills och har prövat många ridbyxor! Värda varenda krona!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.