SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Montar ESS helskodda skinn med hög midja

Produkt-ID: 307955

kr 1.154,30
kr 1.699,00
(Priset inkluderar moms)
Montar ESS helskodda skinn med hög midja
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Montar ESS helskodda skinn med hög midja
kr 1.154,30
kr 1.699,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Montar ESS helskodda skinn med hög midja
kr 1.154,30
kr 1.699,00
Horze Tara skärp med nitar och kristaller
kr 125,40 kr 209,00
Montar ESS helskodda skinn med hög midja
Beskrivning

Beskrivning

Litet monogram på höften. 2 framfickor. 90 % polyamid, 10 % elastan.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra paket
1 Gillar

Jag är 170 cm och 60 kg samt päärynämallinen. För ett halvt år sedan köpte jag dessa byxor efter en lång tid att tänka på den så kallade. från päls till lite bättre byxor, och min erfarenhet har varit ganska bra. Jag har gått över vintern med dessa 1-2 timmar per vecka i sadeln, och ofta fortfarande rundvandringar till laget med samma byxor, och jag är positiv överraskad av hållbarheten hos artificiell mocka plats! Platsen är knappt märkbart tunnas ut din inre lår, och förblev trots gnugga snyggt med minimal behandling (jag är så nyppinyt utanför dubbar födda skaver förlänga livslängden på byxorna). Dessutom håller den precis rätt i sadeln. Men när du rider på en syntetisk bänk / kompositdyna kan du få elektriska stötar, speciellt vid ett lätt sittande ... Tyvärr är ryttaren och hästen upprörda. Materialet på byxorna är tekniskt, har en slät yta och är lätt att hålla ren. Damm, hår och sängkläder är lätt att torka av, så du behöver inte tvätta dina byxor ofta för smuts. Färgen är inte bleknad i själva byxorna, som på platsen. Materialet i byxorna är polyamid, som är av högre kvalitet än den syntetiska polyestern som används i sporttextilier och märks i dessa byxor. Istället är elastan något lös. Ursprungligen var byxorna ansträngda att dra på foten på grund av sin hårdhet, men nu är klänningen relativt ansträngande, och efter tvätt kommer det trasiga tyget snabbt att blekna i samma mönster på grund av värmen. Så jag rekommenderar att du väljer en så liten storlek som möjligt vid köpstillfället så att du kan passa bekvämt över tid så att de inte blir för lösa över tid. Sömmarna är också utmärkta, även om själva byxorna är sömnadsömda. Det fanns en hel del missplacerade bitar på den dåliga sidan, och till min stora besvikelse var Gutos-knapparna i midjan inte fästa vid samma linje. Lyckligtvis har sytrådarna hållit bättre än mina tidigare ridbyxor (billiga Horze- och HKM-byxor). Ett plus är den mjuka elastiska mjuka strumpan, men var försiktig med den så att tjocka sömmar inte gnider överraskande blåsor på vristarna. Byxdesignen är också ganska fin: linningen är bekvämt hög och håller i form, särskilt med bältet! Den enda nackdelen är att också dessa inte ger tillräckligt med utrymme för min rumpa medan ökenvinden blåser i korsryggen. Lyckligtvis kommer du att få ett acceptabelt resultat med en liten justering (och med ett bälte). Sammantaget ganska bra byxor! Definitivt värt priset! Jag kommer definitivt att köpa andra montarbyxor.

Storlek: Normal
Trevligt men inte stort.
1 Gillar

Byxor av super kvalitet. Men för storleken fick jag en storlek i guiden men jag hoppade över aspekten på huden som gör byxorna mer styva. Moralen tar en storlek ovan. Annars förväntade jag mig också att kalvarna skärs bredare och längre eftersom det är ett holländskt märke (inte särskilt länge för min mätare 72 men längre än de vanliga byxorna ändå. rättvist!

Storlek: Normal
Bara perfekt!
1 Gillar

Inget att säga, byxorna är perfekta, snygga snitt, material av god kvalitet, mycket trevlig häst. Storlekstabellen är bra, jag följde instruktionerna och storleken passar perfekt. Jag rekommenderar utan tvekan.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.