JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

PFIFF helskodda ridbyxor

Produkt-ID: 315921

kr 649,00
(Priset inkluderar moms)
PFIFF helskodda ridbyxor
Välj storlek Storleksguide
PFIFF helskodda ridbyxor
kr 649,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
PFIFF helskodda ridbyxor
Beskrivning

Beskrivning

Ridbyxor i extra lång modell i elastisk bomull/elastanblandning med tvättbart syntetiskt lädersäte, robusta hällor, två diagonala framfickor och två bakfickor med tryckknappar. Maskintvätt 30°C.


Teknisk beskrivning:


Material: 95 % bomull, 5 % elastan. Säte: 60 % polyuretan, 40 % polyester.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bästa ridbyxor jag någonsin har haft
0 Gillar

Mycket bra grepp i sadeln och är bra och elastisk att bära på kroppen. Slutligen en byxa tillräckligt länge i benen. Tyvärr köpte jag för stora byxor, så det klämmer lite på knäet.

Storlek: Normal
Byxor av dålig kvalitet
0 Gillar

Sömmen slet snabbt i knäet. Tyg av dålig kvalitet och lätt att stapla på. Sitter inte särskilt bra. Midjan kan vara högre.

Storlek: Normal
Bra sötande
0 Gillar

Jag har just tagit emot det, och för tillfället har jag haft möjlighet att prova det bara en gång, men det har en galna feber jämfört med en traditionell hudbakgrund, om du har en sadel som hänger lite, du är inte redo att falla. å andra sidan kommer vi att se användningen när det gäller att upprätthålla himlen på lång sikt och för storleken är perfekt och för formen bof bof tror jag det inte sätter något värde att skärningen är konstig . i alla fall för nu rekommenderar jag den här produkten.

Storlek: Normal
Schade
0 Gillar

Ser bra ut. Känns bra när du klä dig. Tyvärr klämmer och skrubber byxorna när man rider på insidan av låren. Och läderet ger inget grepp i sadeln. Men du kan inte förvänta dig det för priset.

Storlek: Normal
Knäbyxor.
1 Gillar

Riktigt trevliga ridbyxor! De är superfina att åka i och sedan sitter de super bra.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.