Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Schockemöhle Carina Grip, Equinox tröja FS Silic, dam

Produkt-ID: 301968

kr 1.849,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Schockemöhle Carina Grip, Equinox tröja FS Silic, dam
Beskrivning

Beskrivning

Helskodda premiumridbyxor för dam, detaljflikar baktill, två rundade fickor fram och enkel isticksficka med dragkedja. Den innovativa helskoningen är gjord av silikon och mycket halksäker och tålig.


Egenskaper:


  • Damridbyxor av hög kvalitet
  • Helskodda med silikontryck
  • Halksäkra och tåliga
  • Detalj på ficklocket baktill
  • Två rundade framfickor
  • En ficka med dragkedja

Teknisk beskrivning:


66 % bomull, 27 % nylon, 7 % elastan.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

älskar
0 Gillar

denna byxa är en av mina vardagliga favoriter, den sitter bra och glider inte ner. du sitter också väldigt bra i rummet med den här byxan. Så en absolut vinnare är det här.

Lite stor i storlek.
0 Gillar

Superfina byxor, men jag önskar att jag hade köpt en storlek mindre, eftersom de visar sig vara lite stora i storlek. Jag älskar materialet i byxorna och passformen. De känner sig fantastiska att bära.

Schockemöhle Carina med full trimning
0 Gillar

Dessa byxor är bara unika - som en andra hud. Även efter upprepade kläder finns inga obehagliga rynkor närvarande. Klippningen är också den bästa jag någonsin har haft på byxor. Benet slutar fantastiskt. Det är värt att spendera några euro mer.

Schockemöhle Carina med full trimning
0 Gillar

Dessa byxor är som en andra hud. Bra passform. Efter upprepade bära inga obehagliga rynkor. Klippningen är den bästa jag någonsin har haft på byxor. Ben som slutar fantastiskt. Det är värt att spendera några euro mer. Absolut köprekommendation.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.