15 % på alla hästprodukter *
Använd kod: LOVE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Helskodda ridbyxor för herrar

Herridbyxor har en behaglig skärning för ryttaren och finns i stilar och färger som passar alla ridgrenar. Herridbyxor är sydda med eller utan veck fram för ett snyggt utseende.

Filtrera
Filtrera
Radera allt
Sortera
Märken
Färg
Storlek
Pris
Pris
Dina filter:
16 artiklar

Herridbyxor har en klassisk stil för gentlemannen.

Välj den perfekta passformen för herrar med generös skärning och löst sittande kvalitetstextil för rörelsefrihet i sadeln. Många herridbyxor från Horze är veckade fram för ett skräddarsytt utseende. Herridbyxor finns med låg eller mellanhög midja för bästa möjliga passform. Klassiska färger som svart, vit och beige är traditionella för de flesta ridgrenar, men säsongens färger piffar upp hans garderob. Bakfickor med lock samt långa ben ger dessa väldesignade ridbyxor extra stil. Herridbyxor finns både som helskodda för dressyrryttaren och knäskodda eller i enkel tygskodd design. Silikontryck på de trendiga nya stilarna ger det nödvändiga extra greppet.

Herridbyxor är välsydda för en klassisk, traditionell passform.

Silikontryck och extra detaljer gör att Horze herridbyxor skiljer sig från mängden med sin diskreta stil. Dessa ridbyxor i klassisk stil och traditionella färger är designade för den aktiva ryttaren och saknar inte det snygga utseende som förväntas av märket Horze. Herridbyxor måste vara slitstarka och samtidigt behagliga och dessa ridbyxor är det perfekta valet. Herridbyxor har många fickor fram och bak för en snygg och funktionell design.