Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Noble Equestrians Balance ridtights

Produkt-ID: 316501

kr 879,00
(Priset inkluderar moms)
Noble Equestrians Balance ridtights
Välj storlek Storleksguide
Noble Equestrians Balance ridtights
kr 879,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Noble Equestrians Balance ridtights
kr 879,00
Horze Holly Argyle ridstrumpor
kr 89,00
Noble Equestrians Balance ridtights
Beskrivning

Beskrivning

Få den optimala kombinationen av ryttarprestanda och passform i Balance ridtights. Nästa nivå, innovativ design och god stretch ger en mycket smickrande passform, som du bara får i ridtights.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Sitt underbart!
1 Gillar

Mottaget idag och omedelbart monterad :) Bockarna har ett smalt midjeband på ögat, men tyget sträcker sig mycket snyggt och måtten är fin. Trevligt mjukt tyg, inte för tunt. I morgon för första gången kör, kan min telefon i fickan på låret! Trevligt är att det finns en liten ficka på midjens innerrör, på baksidan, till exempel räkningar eller en liten nyckel.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.