Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze gogue-hjälptyglar

Produkt-ID: 10541

kr 429,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze gogue-hjälptyglar
Beskrivning

Beskrivning

Uppmuntra till att hästen bär sig korrekt med denna milda hjälptygel.


Gogue-hjälptyglarna uppmuntrar hästen att använda sina muskler på rätt sätt för att kunna bära sig korrekt. Hjälptygeln introduceras stegvis som ett träningsstöd. Linan fästes till den förlängda bröstremmen med karbinhakar från tre punkter; nacken, halsen och munnen (formar en triangel). Nybörjare och ovana ryttare bör endast använda den här hjälptygeln under överinseende av en erfaren tränare.


Egenskaper:


  • Endast träningsstöd
  • Introduceras stegvis

Teknisk beskrivning:


Läder.


Tvättråd:


Torka med fuktig svamp. Använd läderkräm för rengöring och vård.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Var lite skeptisk när det gällde att köpa den här produkten eftersom priset var så billigt i jämförelse med andra varumärken. Trodde att detta inte hade samma kvalitet. Men sedan slutar jag med att den här faktiskt gillar det bättre än de andra jag har provat, är mycket justerbara och mycket hållbara. Hästen går som en kanon under både längtan och ridning. Rekommendera verkligen! Ser inte heller "billig" ut i verkligheten :-)

för stor?
0 Gillar

det verkar sjunka lite trots att jag har ställt in det så kort som möjligt! träffar hästens nacke osv och smälter under benen. tycker att det är lite tråkigt. (min häst är 166 cm) och ganska normalbyggd. annars tycker jag att det är bra. förblir bra och ser snygg ut!

Guogue
0 Gillar

Jag köpte den i storlekskolv och den är mycket för stor, den är häststorlek en meter åttio annars är den av mycket god kvalitet och mycket estetisk.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.