Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo + fri frakt! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze Bling dressyrspö

Produkt-ID: 42115

kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Bästa fraktpris
På grund av storleken på den här produkten har den en fast fraktkostnad och kampanjer för gratis frakt eller fri fraktgräns gäller inte.
Horze Bling dressyrspö
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Bling dressyrspö
kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Bling dressyrspö
Beskrivning

Beskrivning

Dressyrspö med klara kristallika dekorativa stenar på skaftet. Spösnärt och läderhandtag.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

superb
0 Gillar

Mycket trevlig piska även för arbetet till fots. Mycket vackra ytor verkligen en artikel som förändras lite jämfört med den klassiska svarta. Vacker produktkvalitetsrapport. Uppmärksamhet mottogs utom nästa dag! I ett annat paket ......

Beställt, betalt, fakturerat men piska saknas i paketet!
0 Gillar

Tack till ditt team för att lösa detta lilla problem ..... träffades vid öppningen av lådan .... som också var för liten ..... för en träningspinne ....

Pisken är väldigt intressant
1 Gillar

pisken är mycket bra, vackert ligger bekvämt i handen. Jag hoppas att det kommer att hålla länge. Jag rekommenderar. Straziki lyser))))

Storlek: Stor
tack !!!
1 Gillar

Som lovat skriver jag en ny recension, baserad på praktisk erfarenhet. Pisken är bara underbar! Det är utmärkt i handen, och det är utmärkt i arbete! Flexibel och fjädrande, det låter dig förklara för din häst vad du vill ha första gången. Observera att minsta ansökan samtidigt) Mycket nöjd! Tack Horze !!!

Storlek: Normal
Mycket nöjd
1 Gillar

Jag läste recensionerna och bestämde mig för att köpa denna piska. Jag har inte testat det ännu, men det första intrycket gör sig redan känt. Pisken är bekväm, välbalanserad, dessutom har den en lyxig design och, som beskrivits ovan, glider inte i handen. Jag hoppas att det i praktiken också kommer att bli framgångsrikt! Jag kommer definitivt att avsluta prenumerationen)

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.