Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Bucas Optima anatomiskt formad sadelgjord

Produkt-ID: 300472

kr 580,30
kr 829,00
(Priset inkluderar moms)
Bucas Optima anatomiskt formad sadelgjord
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Optima anatomiskt formad sadelgjord
Beskrivning

Beskrivning

Den nya serien av gjordar från Bucas täcker alla ridgrenar med Optima formade sadelgjord, Connect sadelgjord och Connect dressyrgjord. Alla är designade med jämn tryckfördelning över hästens buk.Det är även förstärkt för ett ökat skydd för buken vid hoppning. Det högpresterande Bucatex-fodret hindrar gjorden från att glida och förebygger på så sätt skav medan utsidan andas och är lätt att torka ren. Finns i svart och brun.


Teknisk beskrivning:


Storlekar 90-155 cm.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra funktionalitet, men ser snabbt ut
4 Gillar

Jag har bältet (i svart) i några veckor i inte alltför intensiv användning. Rent funktionellt är bältet bra. Min häst, hittills lite känslig, rycker inte när jag sadlar längre. Tyvärr gnider bältets kant mycket snabbt. Där bältet också kommer i kontakt med bagageutrymmet, är beläggningen av neoprenkantningen redan slagen. Efter bara några veckor ser bältet, som inte är för dyrt, men också inte särskilt billigt, ganska illa ut. Scahde. : - /

Bucas omkrets
0 Gillar

Bältet är enligt min mening mycket för hårt och för lite vadderat på magen.

Bältet är riktigt bra!
0 Gillar

Mycket tydlig köprekommendation. Selen ger hästen mer utrymme att andas. Han har ett ögla för att fästa bröstskivan / martingalen. Min unga häst klarar det mycket bra och jag älskar det eftersom omkretsen är lättare för mig och bältet ger mig en säker känsla.

Dålig produkt
0 Gillar

Rekommenderas inte. Köp något annat. Sliten och full av sår efter första användning. Dålig kvalitet !!

Super glad!
0 Gillar

Min häst har missbrukats och har haft stor rädsla för bältet. (Han har rehabiliterats med mig.) Jag köpte den här lite rymlig och vi har inte haft några problem med remmen sedan. Det jämnar ut trycket otroligt bra, det är brett och mjukt runt kroppen. Så glad !!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.