Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze Harleigh sadelgjordsludd i fårskinn

Produkt-ID: 14644

kr 559,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Harleigh sadelgjordsludd i fårskinn
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Harleigh sadelgjordsludd i fårskinn
Beskrivning

Beskrivning

Mjukt sadelgjordsskydd som passar fint ihop med den övriga Horze Harleigh-kollektionen.


Detta eleganta sadelgjordsskydd är gjort av quiltad polyester på utsidan och helt fodrad med fårskinn för att förhindra skav och irritation. Skydda din hästs känslig hud med detta snygga skydd.


Egenskaper:


  • Fårskinnsfodrat sadelgjordsskydd i kvalitetspolyester
  • Matchar de övriga produkterna i Horze Harleigh-kollektionen

Teknisk beskrivning:


Material: Polyester/fårskinn, 80 cm lång. Öppning: 12,5 cm.


Tvättråd:


Maskintvättas kallt. Använd normala tvättmedel som inte innehåller blekmedel eller sköljmedel. Låt lufttorka, får ej torktumlas.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Öppnar smalare än lovat
1 Gillar

Trevligt mjukt och trevligt, men öppningen är med lite god vilja inte mer än 10,5 cm och inte de 12,5 cm som anges i beskrivningen. Så det kräver ett smalt bälte för att passa!

Stort värde för pengarna
0 Gillar

En mycket trevlig mjuk bältessparare som lägger väldigt lätt till mitt läderbälte. Tryck helt enkelt in remmen i lammskyddaren. Inget glider in där är lammskinnskinn! För hållbarhet kan jag inte säga något eftersom vi bara använder det sedan mars 2015. Men lätt att rengöra håret med en hand efter användning kan enkelt gnugga av. Jag är mycket nöjd med den här produkten.

Bra produkt men tillbaka
0 Gillar

Det är en vacker produkt, perfekt för min häst. Tyvärr föll han snabbt isär, men Horze var perfekt när han återbetalade produkten.

Mjuk och läcker
0 Gillar

Mjuk och läcker produkt. Lätt att borsta för damm och smuts efter användning. Observera att det inte kan avkortas. Den är ganska bred och täcker långt bortom bandets bredd. Tunneln i sig är dock inte så bred, så jag rekommenderar ett bälte som inte är för brett. Priset är jag också nöjd med. Rekommenderas om din häst har drabbats av ett sårt sår.

Snygg och sitter bra
0 Gillar

Bra tunnel som är lagom bred och sitter stil. Har varit perfekt på min känsliga häst i vinter

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.