Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze sadelgjord, resår

Produkt-ID: 14607

kr 629,00
(Priset inkluderar moms)
Horze sadelgjord, resår
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze sadelgjord, resår
Beskrivning

Beskrivning

Formad sadelgjord med magplatta av kvalitetsläder. Kryssresår i båda ändar. Snygg dekorsöm och 10mm matt yta på insidan. Z-logo på höger sida. Silvergfärgade beslag av rostfritt stål.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Det är super!
1 Gillar

Detta är ett riktigt riktigt bra sadelbälte! Ja, priset var fel. Jag gillar det när det har de elastiska i mitten och har en riktigt cool look.

Works!
0 Gillar

Snygg, hållbar och funktionell ändå! För både riddare och travhästar är essbältet precis där! Faktiskt är elastiken bättre "emellan" än direkt från spännet direkt. Jag rekommenderar!

Horze omkrets elastisk - - TOPP !!!
0 Gillar

sedan cirka 6 månader i bruk - topp i OPtik / Style, super i kvalitet .. håller vad han lovar. trevligt värde för pengarna ... livstiden är att se eftersom de två elastiska insatserna är medvetet stora .... (vid någon tidpunkt är det att förvänta sig en utlakning - men hittills inget spår av det).

Den vackraste omkretsen
0 Gillar

Jag har haft den här omkretsen för en kort tid och har fått massor av komplimanger på det. Och av goda skäl är det GORGEOUS. Bilden gör det inte rättvisa. Läderet är mjukt och mjukt och är väldigt cushily vadderat. Jag älskar elastiken i båda ändarna som inte är fäst vid spännen .. Det ger en jämnare spänning vid åtdragning och jag misstänker att elastiken kommer att bli mindre utsträckt med tiden än traditionell omkretselastik. Syningen är vacker och omkretsen ser fantastisk ut med min svarta CC-sadel med kontrasöm. Snart ska jag köpa denna omkrets igen i större storlek för min andra häst. Du hittar inte en annan jämförbar omkrets som denna online för priset. Kan inte säga tillräckligt bra om det.

Håller sadeln på häst ... så glad att jag har en nu
0 Gillar

Denna omkrets är härlig. Det finns spännen som ansluts till remmar under klaff på sadeln, detta verkar vara en genial lösning på ryttare-och-sadel-flygande-genom-luften-dilemmaet. Syningen är såväl kvalitet som vacker, och det är vadderat - lätt runt spännen och fint och tjockt i mitten. Det är elastiskt på båda sidor, inte bara en, och det är design - en bred panel med två korsande mindre remmar är båda bekväma för min generellt obehagliga sto och säker för mitt generellt osäkra själv. Allt som allt en fin utrustning.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.