Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu
-10%

Kincade Anti Chafe formad sadelgjord I

Produkt-ID: 317952

kr 237,30
kr 339,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Kincade Anti Chafe formad sadelgjord I
Beskrivning

Beskrivning

Anti-Chafe sadelgjord är en snyggt formad sadelgjord som förhindrar gnidning och skav, särskilt bakom armbågarna. Sadelgjorden är lång, hållbar och enkel att hålla ren. Idealisk för nästan alla allroundsadlar.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket bra
0 Gillar

Remmen uppfyller kriterierna och motsvarar perfekt beskrivningen. Bra valuta för pengarna

Håll dig på plats
0 Gillar

Perfekt för min häst med en mycket smal rem, den rör sig inte! Synd att det inte finns någon ring för att fixa jaktkragen eller anmälningarna.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.