LeMieux Ultra Mesh CC Square hoppschabrak

1.190,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Upp till 16% rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 12 rabatt. Köp för 800kr och få 16% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.02.2023. Gäller inte för varumärkena Horseware, Harcour, Schockemöhle & Covalliero.
Färg: Dark Navy
Dark Navy LeMieux Ultra Mesh CC Square hoppschabrak
One size
Partnerprodukt

Denna produkt levereras från vår samarbetspartner. Om man har en partnerprodukt i beställningen, blir hela ordern fördröjd. Vänligen se beräknat leveransdatum i kassan.

Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Utan tvekan det mest andningsbara och lättaste schabraket från LeMieux-kollektionen.
Mikronät i flera lager ger en hög kompressionsfaktor som erbjuder stötdämpning utan att det blir skrymmande.
Ett extra lager av blast skum är integrerat i 3D-nätet och täcker de viktbärande områdena under sadeln, vilket innebär att en halvpad inte behövs.
Detta minskar lagren och därmed värmeuppbyggnaden under sadeln.
De hundratals enskilda cellerna som utgör 3D-nätet innehåller fyra perforeringar för snabb värmeavledning, vilket förbättrar luftflödet och den vågräta effekten över hela schabrakets yta.
Innerfodret är 100 % naturlig bambu som är exceptionellt mjukt, friktionsfritt och känt för sina egenskaper när det gäller värme- och svetthantering.
Ett idealiskt schabrak för användning i varma och fuktiga förhållanden eller för hästar som svettas mycket under träningen.


Produkt-ID: 342233

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: