Spara 15 % på alla ridbyxor och ridtights från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Hoppspön

Ridspön för turridning eller träning finns i många olika längder och stilar. Välj ett hoppspö för hoppning och ett allroundspö för turridning och daglig ridning.

Dina filter:
15 artiklar

Ridspön är ett utmärkt allroundredskap för att förlänga skänkeln eller driva fram en envis ponny.

Horze har ridspön i olika längder och färger för att passa alla ryttare i skogen eller på tävlingsbanan. Det behagliga handtaget på Horze ridspön gör dem enkla att greppa och använda bakom skäneln eller fram på bogen när lite extra uppmuntran är nödvändigt. Ett lätt ridspö från Horze, med eller utan handrem på handtaget, är ett skonsamt redskap för framdrivning eller korrigering av hästen vid nya situationer eller hinder. Korrekt bruk av ett ridspö kan hjälpa hästen att böja sig bort från benet vid behov. Välj ett ridspö till nästa ridtur för att hjälpa hästen att korsa okända bäckar och broar.

Hoppspön kan uppmuntra din häst över ett okänt hinder och hindra den från att vägra med en lätt touch.

Horze har hoppspön i alla möjliga roliga färger och längder, med klatsch i änden för ett skarpt klappljud utan stinget från ett vanligt spö. Hoppspön kan driva fram hästen över okända hinder eller ge lite extra energi i galoppen under fälttävlan. Hoppspön från Horze är ett utmärkt tillskott i din sadelkammare och kan matchas med din övriga Horze-kollektion med härliga färgkombinationer. Handtaget på Horze hoppspön är designat för att vara behagligt att hålla i och inte glida på grund av svett eller regn.