SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze Nicolet ridspö

Produkt-ID: 42209

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Nicolet ridspö
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Nicolet ridspö
kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Nicolet ridspö
Beskrivning

Beskrivning

Ridspö med flätat handtag och läderklatch. Nylonskaft och metallknopp med logo.


Teknisk beskrivning:


Längd: 60cm.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Jag gillar
0 Gillar

Pisken ligger bekvämt i handen, av god kvalitet, inte tung, jag använder den lätt och naturligt.

Läckra lätt piska
0 Gillar

Jag köpte den här lilla pisken eftersom jag bara hade långa dressyrpiskar så jag saknade en liten praktisk piska. Det har otroligt läckra läderhandtag som inte blir svettiga och hala. Det är lätt och producerar mer ljud än kraft. Supernöjd med det, särskilt till ett överkomligt pris.

Storlek: Normal
Horze Nicolet Signatur Riding Bat
0 Gillar

Jag beställde denna gröda eftersom jag inte ville spendera mycket pengar på en och jag ville fortfarande ha en fin kvalitetsgröda. Och det är precis vad jag fick! Handtaget är riktigt gripande och jag älskar att sy i det. Totalt bra gröda!

Storlek: Normal
Bra piska till priset
0 Gillar

Med tanke på att detta är en billigare piska, jag är verkligen imponerad av hur fin den ser ut, jag tycker att den ser bättre ut än flera dyrare piskar jag har sett på! Handtaget är bekvämt i handen, men jag har ännu inte åkt med denna piska. Hur handtaget görs kan jag dock föreställa mig att det går sönder med mycket användning. Men jag använder inte ofta en piska, och jag tycker att det är bra för varje dags ryttare. Jag gillar särskilt hur slutet formas och att det är läder, inte plast, så att det inte går sönder efter några användningsområden. Sammantaget en trevlig, flott, snygg piska till ett bra pris.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.