Cyber Monday - spara upp till 70 %!
Spara nu
Horseware

Horseware

196 artiklar

I början av 1985, var Horseware of Ireland en pionjär inom utetäcken med sitt välkända täcke Rambo Original. Idag är Horseware ett av de mest tillförlitligaste märkena bland hästtäcken och nu även marknadsledande inom produkter för hästar, hundar och människor. Micklem-tränset och Ice-Vibe-systemet blev ytterligare innovativa genombrott för detta respekterade företag.

Rambo-täckena var den ursprungliga produktlinjen för Horseware och är fortfarande bästsäljare. Wug-designen har en hög hals för att undvika tryckpunkter och motverka skav. Rambo-materialet, med 1000D ballistiskt nylon, är det slitstarkaste och mest hållbara materialet på marknaden - samma material som militärens skottsäkra västar ursprungligen tillverkades i. Rambo-täcket är varmt och skönt med utmärkt andasfunktion för komfort. Glöm överhettade, olyckliga hästar under ovanligt varmt väder för årstiden. Rambo Micklem-tränset är designat att passa perfekt på hästens huvud utan tryckpunkter över nos och nacke. Detta mångsidiga, unika träns kan även användas som kapson eller bettlöst träns. Systemet är mycket behagligt på hästen och fullt justerbart för maximal kontroll med enastående komfort och passform. Rambo-linjen inkluderar även sadelpaddar för korrekt sadelposition och komfort samt hundbäddar, grimskaft och andra tillbehör. Rambo-linjen står för oklanderlig kvalitet och stil med överlägsen funktion.

Ice-Vibe benskydden är ett ultramodernt system för att återhämta och läka trötta, ömma ben efter ansträngning. Den unika designen lindar in benet i ett kallt omslag med mild, batteridriven vibration som stimulerar blodcirkulationen och främjar läkningsprocessen. Skydden stimulerar cirkulation och reducerar den svullnad samt inflammation som kan uppstå i överansträngda muskler. Bruk av Ice-Vibe före arbete kan till och med reducera skaderisken genom ökat blodflöde och uppvärmning av senor och muskler före ansträngning. Detta system gör det enkelt att kyla ned hästens ben och tar bort behovet för nedkylning av skenbenen med vattenslang. Det finns även hasskydd för snabb återhämtning av hasen som lätt drabbas av smärta och obehag.

Rhino och Amigo-linjerna är en ny del av kollektionen med stilar, tjocklekar och design för alla smaker. Blå och svart är fortfarande de mest populära färgerna på dessa slitstarka täcken av hög kvalitet. Det finns många modeller som utetäcken, stalltäcken, fleecetäcken, skrittäcken, halstäcken och undertäcken. Rhino-täcken inkluderar en hög halsskärning som liknar Rambo-täckets och finns i rutigt och andra snygga mönster. Amigo-linjen inkluderar allt från läckra träns och grimmor till hundkläder och hundbäddar. Amigo-täckena har en traditionell, klassisk halsskärning med de skarpa färgkombinationerna och den överlägsna kvaliteten som man förväntar av Horseware. Amigo har även transportskydd för resan och härliga ränder och färgkombinationer på alla produkterna i kollektionen. De läckra grimmorna i denna kollektion framhäver hästens huvud med optimal kvalitet och funktion.

Horseware erbjuder kläder med allt från jackor och västar till ridbyxor och kläder för herrar, damer och barn. Hundbäddar och hundtäcken fulländar kollektionen och är perfekta att matcha med din favorithästs garderob. Den enastående kvaliteten i Horseware-produkternas hantverk är oslagbar och tål hästens vilda lek, utan att mista sitt snygga utseende.