Upp till 20 % rabatt på din beställning
Horseware Amigo

Horseware Amigo

Amigos sortiment omfattar utrustning för hästar och hundar med fokus på regn- och flugtäcken för hästar. Hästtäcken från Amigo-kollektionen är utrustade med Aqua Trans-teknik, som samtidigt absorberar fukt på insidan och stöter bort vatten på utsidan genom en dubbel beläggning.
44 artiklar
Köp Horseware Amigo från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Fördelar med Horseware Amigo-kollektionen

Det speciella med Horseware Amigo är Aqua Trans-tekniken. Denna teknik består av två olika beläggningar. Insidan av hästtäcket har en hydrofilisk beläggning. Den "älskar" vatten och drar därför till sig fukt. På så sätt leds fukten bort från hästens kropp. Amigo täcken har dessutom en hydrofobisk beläggning på utsidan. Detta stöter bort vatten, vilket innebär att hästens svett dras till utsidan och att vatten som kommer utifrån stöts bort. Detta gör Amigo-kollektionens regntäcken extremt vattentäta och andningsbara.

"Mio" är en underkategori av utrustningsserien "Amigo" från företaget Horseware. Produkterna riktar sig främst till prismedvetna nybörjare. De visuellt mycket tilltalande utetäckenna har ett utmärkt värde i förhållande till pris och prestanda. Det yttre materialet på Mio-filtena är tillverkat av 600 denier polyester. Hästtäcken i den här serien är inte utrustade med Aqua trans-tekniken, till skillnad från dem i Amigo-serien. Täcken i serien "Mio" är också vattentäta och andningsbara, men inte i samma utsträckning och enligt samma teknik.