Upp till 20 % rabatt på din beställning
Horseware Rambo

Horseware Rambo

Horseware Rambo-kollektionen har den yttersta kvaliteten bland hästtäcken. Under namnet "Rambo Original Turnout" hittar du täcken som inte lämnar något att önska och som övertygar genom estetik, design och mycket hög kvalitet.
68 artiklar
Köp Horseware Rambo från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Fördelar med Horseware Rambo hästtäcken

Horsewares Rambo-produktlinje är tillverkad av ballistisk nylon och finns med olika foder för att passa alla årstider. Dessa täcken är helt vattentäta och andningsbara. Under märket "Rambo Plus" hittar du täcken med ett integrerat halstäcke.

"Rambo Supreme"-täckena har ett blankt utseende, ingen söm i ryggen och ett avtagbart halstäcke. Det ultimata bland utetäckena är "Rambo Optimo". Tack vare Rambo-Split-tekniken ger den hästen optimal rörelsefrihet. Det här täcket är delat i två delar vid den sjätte thoraxkotanoch har speciella ben kilar.

För kraftigare hästar finns filtarna "Rambo Quarterhorse". En ytterligare special design är "Rambo Duo Turnout" utetäcken. De består av två täcken. Det övre täcket har en fyllning på 100 g och kan användas som ett sommartäcke. Undertäcket har en fyllning på 300 g. Kombinationen av dessa två filtar håller din häst varm även under en kall och bister vinter.

Rhino-produktserien är avsedd för mellanprissegmentet. Detta gör att den ligger mellan "Amigo" och "Rambo". Medan hästtäcken i "Rambo"-serien är tillverkade av ballistisk nylon, använder "Rhino"-serien polypropylen. Detta märks också i priset. Produkterna i "Rhino"-linjen är billigare, men har ändå utmärkt kvalitet.