Upp till 20 % rabatt på din beställning
Horseware Rhino

Horseware Rhino

Rhino-hästtäcken från Horseware är kända för sin hållbarhet. De är vattentäta, andningsbara och slitstarka. Rhino-produktlinjen är också känd för att den kombineras med praktiska halstäcken.
14 artiklar
Köp Horseware Rhino från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

De unika egenskaperna hos Horseware Rhino-hästtäcken

Rhino-täckena i denna serie är tillverkade av 1000 denier polypropylen. Rhino-täckena är konstruerade i tre lager, det yttre skiktet av 100 denier polypropylen gör täckena mycket mer slitstarka än de som är tillverkade av belagd polyester. Detta materialval gör filten inte bara starkare utan också lättare. Det yttre lagret följs av ett mellanskikt som ansvarar för andningsförmåga och vattenmotstånd. Detta uppnås genom Aqua Trans-tekniken.

Det innersta lagret innehåller fodret, som fångar in varm luft runt hästens kropp och håller den varm. Även om det yttre skiktet av Rhinos utetäcken skulle skadas, bevaras dess funktion nästan helt och hållet av de två återstående skikten. När det gäller hästtäcken erbjuder Horseware inte bara betes- och utetäcken, utan även stalltäcken, svettäcken, eksemtäcken, flugtäcken och regntäcken. Dessutom erbjuds separata halstäcken för vissa modeller i denna produktserie.