« Retur / / /

Horslyx Horslyx Respiratory, 5kg

Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 1 )
Spara 200 kr EXTRA på din order
Kopiera koden: SPRING-HZ
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 02.04.2023.
One size
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Respiratory Horslyx stöder friska andningsorgan, kompenserar näringsbrister i foder och bete och främjar naturlig, långsam utfodring.

Mentol, eukalyptus och anis hjälper till att hålla luftvägarna fria från slem, vilket minskar påfrestningar och gör det lättare för hästen att andas samt reducerar stress. C-vitamin, E-vitamin och selen är kraftfulla antioxidanter som hjälper till att stötta och upprätthålla ett starkt immunförsvar som maximerar hästens naturliga förmåga att bibehålla en god lungfunktion. Horslyx högkvalitativa mix av vitaminer, mineraler och spårämnen kompletteras även med generösa mängder av kelaterad koppar och zink.

Egenskaper:

  • Mentol, eukalyptus och anis stöder friska andningsorgan
  • Horslyx högkvalitativa mix av vitaminer, mineraler och spårämnen
  • Kraftfulla antioxidanter, E-vitamin och selen, för ett starkt immunförsvar
  • Kelaterad koppar och zink för att förbättra upptaget av mineraler
  • Biotin, zink och metionin för friska hovar
  • Hög andel olja för frisk hud och päls

Teknisk beskrivning:

Stöd och underhåll för friska luftvägar.Stöder luftvägarna hos hästar som tävlar och utför hårt eller snabbt arbete regelbundet.Utformad för att kompensera näringsbrister i foder och bete.Minskar enformighet och stress.Väderbeständig – kan användas i stall och på fält.Välsmakande slicksten som inte behöver blandas med annat foder.

Produkt-ID: 300629

Läs recensioner:

Färg: