SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu
-40%

Horze Magnum träns

Produkt-ID: 10003

kr 339,50
kr 679,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Horze Magnum träns
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Magnum träns
kr 339,50
kr 679,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Magnum träns
Beskrivning

Beskrivning

Snyggt svängt pannband med pärlor och kristaller pryder detta vackra träns.


Gör en entré med din häst, som bär detta gnistrande träns, med fokus på detaljer. Ett brett nackstycke ger det här eleganta tränset en bekväm passform och undviker ett ökat tryck på hästens nacke. Den smala nosgrimman har snygga sömmar i off-white, och har avtagbar nosrem. Pärlor och kristaller accentuerar det svängda pannbandet. Hela tränset har mjuk vaddering och tygelhakar. Tyglar ingår inte.


Egenskaper:


  • Mycket snyggt träns
  • Elegant pannband med pärlor och kristaller
  • Snygga sömmar på smal nosgrimma
  • Avtagbar nosrem
  • Hakar för enkel fastsättning och byte av bett

Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Tvättråd:


Torka av med fuktig trasa efter varje ridtur. Använd därefter en bra läderrengörare och läderbalsam.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

En kolföring som passar!
0 Gillar

Jag har en arabier med ett litet huvud. Jag försökte flera kullstorlekar i huvudstorlekar, alla var en lös passform i det tätaste hålet för grottons höjd och kindstycken. Den här justerade justeringen justeras ordentligt med ett tillverkningshål kvar på vardera sidan. Så storleken fungerar! Utöver det är läderet en härlig kvalitet för ett träns i denna prisklass och borde hålla i flera år: det är smidigt och tjockt. Den vadderade kronan är väldigt fin. Pärlemorfärgade detaljer är diskreta men ändå vackra. En sak som rör mig om beställning (annat än storlek) är att vissa läder har en distinkt lukt. Jag är mycket glad att rapportera att detta läder är bättre garvat än de illaluktande saker som finns på andra håll.

Storlek: Normal
Klassiskt träns!
1 Gillar

Jag köpte den här grimman för att använda i träning eftersom min tränga nu (som jag har haft i 10 år och jag rengör min tackling efter varje åktur) ger ut. Jag såg den här trängan och jag var tvungen att få den! Det är väldigt elegant och läderet är mjukt när jag tog ut det ur lådan som det kom in. Plus att blingen bara lägger till den klassiska! Jag är glad att jag har köpt detta! :)

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.