SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze Nevada skrittäcke, 200 g

Produkt-ID: 24331

kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Nevada skrittäcke, 200 g
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Nevada skrittäcke, 200 g
kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Nevada skrittäcke, 200 g
kr 799,00
Horze allroundväska
kr 319,20 kr 399,00
Horze Nevada skrittäcke, 200 g
Beskrivning

Beskrivning

Tjockt, varmt täcke som håller kylan borta när hästen är i skrittmaskinen.


Många stall har lyxen med uppvärmd skrittmaskin för att varva ner hästen efter tuff träning eller för rutinmässig träning. Många hästar behöver extra skydd i skrittmaskinen och det här unikt designade täcket skyddar samtidigt som hästens framdel har full rörelsefrihet. Den mjuka känslan av det här varma och tjocka täcket gör det till ett nöje att använda och snyggt att titta på.


Egenskaper:


  • Välsittande täcke för användning i skrittmaskinen
  • Perfekt för träning
  • Bringa och bogar är fria för bästa rörelsefrihet
  • Dubbel frontknäppning och kryssgjordar
  • Bensnören och svansskydd
  • Veck vid bog och höft för bästa komfort

Teknisk beskrivning:


1200D ripstop 100 % polyester. Fyllning 200 g. 3000 mm/3000 mvp.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C. Låt lufttorka.


Användning:


Täcket är designat för att ge hästen full rörelsefrihet vid bogarna vid träning i skrittmaskinen eller på promenad. Perfekt för att varva ner.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Nevada guidebokskydd
3 Gillar

Väl montert filt, lätt men varmt. Använd det som ett gräsmarksfilt (slutligen inte fler skrubba områden på ponnyn). Pluspunkten är definitivt det släta fodret, jag skulle alltid föredra fleece. Hade den föregående modellen, som fortfarande var utan ripstop och benkablar, en verklig förbättring. Visas ganska generös.

Storlek: Stor
Håller kontinuerligt regn
1 Gillar

På min ö har rasat i tre dagar en storm med upp till 90 kmh och kontinuerligt regn. Filtarna (två hästar) ser våta ut på toppen, men nedan är torra och varma. Tjock beröm! Jag trodde inte att hålla filtarna torra. När den torra säsongen fortfarande är kort - perfekt. En annan fördel - hästar svettas inte.

Storlek: Normal
Bra kvalitet, bra passform
5 Gillar

Hittills har jag använt den tidigare modellen i flera år. Den nya modellen är inte på något sätt underlägsen: den är ordentligt bearbetad och vattentät även i kontinuerligt och kraftigt regn. Filtet är också mycket bra för bredare hästar. Jag använder det inte i hästvandraren, utan som en nirmale utomhusfilm. Det begränsar inte hästens framsida, och med bröstet fritt är det inte ett problem om hästen inte kan avtäckas på en varmare dag. Ett plus för andra modeller är också det släta fodret. Som ett resultat glider filten, till skillnad från fleecefodrad, alltid tillbaka, och även i skiftet på pälsen hänger relativt lite hår i fodret. Den nya modellen verkar vara lite större än den gamla; Jag brukade ha 145 cm; Nevda passar perfekt i storlek 135cm. Den enda kritikpunkten: Jag skulle vilja ha en liknande filt med en något tunnare utfodring under varmare dagar!

Storlek: Normal
Nevada guidebokskydd
1 Gillar

Filt är mycket funktionell, passformen är bra. Filtet är vattentätt och varmt.

Storlek: Normal
Bra kvalitet men tenderar att röra sig
0 Gillar

Min häst är svängd backad så det kan vara anledningen till att mattan alltid flyttar över till ena sidan - det är ett ganska varmt matta men gnider inte

Storlek: Stor

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.