« Tillbaka / Häst / Benskydd & Hovskydd / Hovboots & Joggingskor för häst

Cavallo Hoof Boots F.R.A. F.R.A. Cavallo broddset, 12 st - verktyg

299,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 1 )

Köp din påskpresent - Spara 15% från 800kr och 20% från 1200kr

Shoppa nu

Kopiera koden: EASTER
Köp för 800kr och få 15 rabatt. Köp för 1200kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 07.04.2024.
Färg: Galvanisering
Galvanisering F.R.A. Cavallo broddset, 12 st - verktyg
One size
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Broddar till hovboots ger din häst ett bättre grepp på halt underlag, såsom is, lera och snö. En video för hur du sätter i broddarna, Simple Hoof Boot Stud Application, medföljer.

Egenskaper:

  • Att tänka på om broddar till hovboots: Se till att bootsen passar bra och att din häst är van att använda dem innan du använder börjar använda broddar.
  • Använd alltid broddar på båda bootsparen för korrekt balans.
  • Släpp inte ut hästen i hagen med broddade boots. En lekfull och pigg häst kan skada sig själv och andra med broddade boots.
  • Vid borrning, se till att brodden inte går genom sulan. Detta kan i synnerhet vara ett problem på äldre boots med slitna sulor.
  • Var försiktig när du använder broddar när sulan är tunnare på grund av använda och slitna boots. Broddar kan gå igenom sulan.
  • Använd alltid sunt förnuft och bästa omdöme när du ska ut och rida i halt underlag. Hovboots ger extra grepp, men de har sina gränser och gör inte ridning på halt underlag säkert.
  • Enkel montering.
  • Förborra 1/8 tum hål med 3/16 tum borr. Sätt i brodden i änden av det nya och förbättrade verktyget. Placera änden av broddbanan över det borrade hålet och skruva sakta i brodden.

Teknisk beskrivning:

En storlek.

Produkt-ID: 314930

Läs recensioner:

Färg: