Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!

F.R.A. Cavallo hovboots Simple

Produkt-ID: 314920

kr 1.949,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
F.R.A. Cavallo hovboots Simple
Beskrivning

Beskrivning

SIMPLE - Slim Boot har flera användningsområden, utmärkta för att skydda hästens hovar på hårt och grovt underlag. Det ultimata skyddet för barfotahästen. Perfekta för att ge komfort vid kronisk smärta eller hovkänslighet, rehabilitering från skador, hovbölder, strålbenshälta, fång, sul- och ballskador. Kan användas för skydd i transporten, vid betäckning eller vid tappskor. Den smala sulan passar en hov som är minst 1/4" (0,65 cm) smalare än dess längd.


Teknisk beskrivning:


Sold in pairs.
Hovarna måste verkas senast 2 veckor före mätning.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Lätt att ta på
0 Gillar

Rätt storlek på dessa är lättast att mäta genom att placera papper under hoven och dra kanten på hoven på papperet. Den kan mäta en hov. Det är lätt att sätta på hovar med sämre händer. För den som drabbas av kaviarfeber lägger jag fortfarande finskum mellan kudden och hoven.

stövlar enkel cavallo
0 Gillar

Min häst har problem med träskor och stövlar tillåter honom att skydda hornet Mycket bra produkt

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.