Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

F.R.A. Cavallo, hovomslag

Produkt-ID: 314936

kr 229,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
F.R.A. Cavallo, hovomslag
Beskrivning

Beskrivning

För hästar som behöver ytterligare skydd, erbjuder vi Cavallo hovomslag (säljs i set om två). Hovomslaget ger ett extra lager skydd för hästens mjuka och känsliga hud när du rider.


Egenskaper:


  • Kardborreband runt hoven håller omslaget väl på plats.
  • Placera en boot på hoven, tån först, och se till att hovomslaget ligger slätt och fint. Sätt fast den röda fliken från hovomslaget på det röda kardborrebandet på tungan på bootsen.
  • Fortsätt påsättningen av bootsen som vanligt.

Teknisk beskrivning:


Sold in pairs.


Genomsnittligt betyg
2.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Små!
0 Gillar

Notera Liten i storlek Hästen har storlek 5 i stövlar och MYCKET skägg. Wraps i storlek L passade inget nära! Saknade förmodligen 4 cm i omkrets för att kunna sträckas tillräckligt.

Mycket liten storlek
0 Gillar

Jag köpte dessa handskarskydd för min häst som har stora fötter (han sätter de 3 i strykjärn) så jag tog L. De går inte till honom de går till en ponny som klättrar från grunden.

Mycket liten
0 Gillar

Min häst använder storlek 4 i stövlar och storlek 4-6 på dessa var för liten.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.