« Tillbaka / Häst / Vård & skötselprodukter / Hovvård / Hovolja och hovfett

Keratex Hoof Hardener 250 ml

539,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
0.25 l (2.156,00 kr / l)
( 11 )
Spara upp till 50% på vår- och sommarartiklar
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andra varumärken
Kopiera koden: SUMMER-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 15.07.2024.
Färg: Ej specificerat
Ej specificerat Keratex Hoof Hardener 250 ml
One size
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Keratex Hoof Hardener formula är patenterad och innehåller en unik flexibel ingrediens samt en härdare, vilka gör denna produkt perfekt för att skydda din häst från spröda och spruckna hovar, mjuka eller försvagade hovar, mjuk, känslig eller tunn sula, upprepade tappskor, övergång till barfota, annan hovskada. Keratex Hoof Hardener stärker och skyddar skodda och oskodda hovar, återställer känsliga sulor och förhindrar att befintliga sprickor blir större. Det fungerar genom tvärbindning av keratiner och proteiner inom den interna strukturen av hoven, vilket gör hoven starkare från insidan och ut. Eftersom den absorberas in i hoven, "lossnar" den inte ute i hagen utan fortsätter att verka i hoven oavsett väder eller förhållanden i hagen. När produkten först blev tillgänglig för hästägare år 1990, var det den första produkten i sitt slag, och Keratex Hoof Hardener har påvisat förbättra hovkvalitet vid både kort och lång tids användning. Keratex Hoof Hardener är tillåten att använda vid tävling, och rekommenderas av veterinärer och hovslagare över hela världen, inklusive OS-hovslagaren Ian Hughes. Framröstad som Product of the Year och Editor´s Choice vid flera tillfällen av USA:s mest prestigefyllda amerikanska ryttarmagasin, Horse Journal, är denna mycket hyllade produkt ofta omskriven i många av världens hästtidningar och igenkänd inom industrin, bland hovslagare och veterinärer som en ledande produkt inom sitt område.

Teknisk beskrivning:

En 250 ml flaska varar i cirka tre månader. Finns i 250 ml flaskor med applikationsborste.

Produkt-ID: 316266

100% av kunderna säger att den här produkten har normal passform, 0% av kunderna säger att den här produkten har liten passform
Liten
0
Normal
10
Stor
0

Läs recensioner:

Färg: