« Tillbaka / Häst / Vård & skötselprodukter / Hovvård / Hovolja och hovfett

Kevin Bacon's Kevin Bacons The Green Hoof Dressing, Hovar, 500ml

299,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
0.5 l (598,00 kr / l)
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 19 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUN-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 22.07.2024.
Färg: Green
Green Kevin Bacons The Green Hoof Dressing, Hovar, 500ml
One size
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Eftersom varje hovkapsel är annorlunda och förtjänar särskild uppmärksamhet har Kevin Bacon's också utvecklat ett mycket närande, berikande och kraftfullt, 100 % naturligt vegetabiliskt hovförband som rekommenderas för hästar med hovsprickor och skört horn.

"THE GREEN" är en enastående, mycket genomträngande förband som kommer från kombinationen av högkvalitativa produkter som - olivolja och avokadoolja, som tränger djupt in i hornet och på så sätt hjälper till att ge näring, mjukgöra och förstärka hoven; - fytosteroler med sina antioxiderande egenskaper; - lavandinolja (från ekologisk odling), som ger en mycket behaglig doft och som samtidigt har en naturlig antibakteriell egenskap. - Vegetabiliskt vax, med sin krämiga konsistens och vårdande verkan Det vegetabiliska vaxet är också ocklusivt: Det håller inte bara kvar vattnet i vävnaderna genom att skapa en ogenomtränglig film runt hoven, utan skyddar också hoven från angrepp utifrån. Förutom att den ger näring låter den dessutom hoven andas.

Produkt-ID: 337951

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: