Spara 18 % på en valfri produkt! *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Hovslagarverktyg

Hovslagarverktyg är specialdesignade för alla hästens hovslagarbehov. Stallverktyg som raspar, tänger, hammare och knivar kan också köpas här.

Filtrera
Filtrera
Radera allt
Sortera
Märken
Färg
Storlek
Pris
Pris
Dina filter:
64 artiklar

Hovslagarverktyg hjälper till att sköta och underhålla hästens hovar.

Hovslagarverktyg från Horze finns för både proffs och amatörer. En korrekt verkning och skoning bör alltid utföras av en utbildad och godkänd hovslagare, men det är en klok idé att ha en uppsättning tänger, raspar och en hovslagarhammare i stallet i händelse av en nödsituation. Att dra av en farligt lös sko kan betyda skillnaden mellan en säker, barfota häst och ett besök av veterinären.

Stallverktyg är ett måste i verktygslådan i stallet.

Se till att du har utrustning och verktyg i stallet så att du snabbt kan agera. En bra hovtång är ett enkelt och praktiskt sätt att kontrollera hältor och avgöra om det krävs besök av veterinären. Genom att klämma på hoven med ett lätt tryck, del för del, kan du lokalisera ömma punkter eller identifiera en hovböld. Justera stigläder, grimmor och annan utrustning med en praktisk hålslagare. Du kan justera den i fem inställningar så att du kan få den rätta storleken på hålet. Detta verktyg är idealiskt för att skapa en perfekt passform på allt från bälten till stigläder, grimmor och träns.