Spara 15 % på alla ridbyxor och ridtights från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Hovtillskott

Biotin är nödvändigt för hästar för upprätthållning och växt av friska hovar, päls, hud och tagel. Med korrekt foderstat kan biotintillskott för hästar komplementera en sund diet.

Dina filter:
24 artiklar

Biotin till hästar är ett viktigt tillskott för bland annat bättre hovhälsa.

Ett biotintillskott kan vara avgörande för hästar med hovproblem. Näringsämnena i ett biotintillskott ökar hovtillväxten och säkerställer god hovkvalitet för din häst. Det gamla ordstävet ""no hoof, no horse"" är helt sant och med rätt vård, verkning, skoning och näring kan din häst utveckla starka och friska hovar. Vissa hästar är benägna att få torra, spröda och spruckna hovar men med biotin i foderstaten kan dessa tillstånd förbättras. Biotin är ett smart val för att öka fuktbalansen och elasticiteten i hovarna, och förbättrar också päls och hud. Biotintillskott innehåller vitaminer, mineraler och andra viktiga näringsämnen som säkerställer att hästens näringsbehov uppfylls.

Biotintillskott rekommenderas av veterinärer och hovslagare för förbättrad hovhälsa.

Är din häst skodd och har spröda hovar, kan det vara en utmaning att behålla dem på. Horze har många alternativ för att förbättra hovens kvalitet. Ett biotintillskott ger näring åt hovar och förbättrar hästens övergripande allmäntillstånd. En vacker päls är en extra bonus som du får med att lägga till biotin i hästens foderstat. De flesta biotintillskott innehåller också en hälsosam dos metionin, som ökar hovtillväxten och fuktbalansen ännu mer. Zink och koppar kan hjälpa till att förbättra absorptionen av dessa näringsämnen, samt verkar för ett ökat allmäntillstånd.